Klanten vertellen

”Ik groei, en mijn bedrijf ook. Mede dankzij hogere prijzen, afgestemd op mijn energiebalans.”

De gemiddelde coach gaat uit van een 40-urenweek of meer, maar dat is voor mij energetisch niet haalbaar.

Ik had het gevoel dat ik niet zo veel kan presteren als een doorsnee persoon en daarom misschien niet geschikt zou zijn voor het ondernemerschap. Ik heb last van vermoeidheid, door heel veel indrukken en invloeden en het niet willen onderdoen voor anderen in deze prestatie/prestigegerichte maatschappij.

Veerle heeft me doen inzien dat ik niet hoef in te boeten door mijn hooggevoeligheid, maar dat ik van daaruit kan vertrekken om mijn business op te bouwen.

De bijzondere aandacht voor hooggevoeligheid en energiebalans maakte dat ze er bij mij bovenuit sprong ten opzichte van andere coaches die puur met het business gedeelte bezig zijn.

Veerle voelt me heel goed aan en weet de vinger op de wonde te leggen bv. Als ik met iets zat, kon zij dat zo aanvoelen en dan was het aan mij om te benoemen.

De coaching met Veerle brengt me:

 • nieuwe inzichten zowel over m’n business als over mezelf
 • meer zelfvertrouwen,
 • durven vooruit gaan met bepaalde zaken (bv Instagram, hogere prijzen afgestemd op mn energiebalans)
 • dat ik niet ter plaatse blijven trappelen. Daar waar ik met twijfels zat over bepaalde zaken, heeft zij in mijn beslissing de doorslag gegeven.

Veerle is een goedlachse, rustige vrouw die mensen op haar gemak kan stellen en die als HSP’er de klant zeer goed aanvoelt."

Sofie Pauwels

Interieuroplossingen voor HSP, mensen met autisme en sensorische uitdagingen
- HUS design

”Ik spreek nu voor groepen van 8 tot 20 personen en ik kan hierin volledig mezelf zijn.”

Ik ervaar meer rust als trainer en als spreker, waar ik eerder stress ervaarde. Ik spreek nu voor groepen van 8 tot 20 personen en ik kan hierin volledig mezelf zijn. Ook wanneer er weerstand of vragen komen kan ik hier op een zeer verbindende manier mee omgaan.

Ik heb de afgelopen jaren zeer veel (en nog altijd) geïnvesteerd in opleidingen, kennis en vaardigheden. Voor mij was het tijd om uit de start-up schoenen te groeien en door te groeien naar een scale up. Ik wilde mijn businessstrategie op punt stellen zodat ik in de wereld kan zetten wat ik echt wil.

 • Veerle houdt me goed bij de les, geeft me duidelijke spiegels en zorgt dat alles concreet wordt zodat ik verder kan.
 • Ze is zacht, grappig, goedlachs, resultaatgericht, no nonsense, een doorzetter en een gunner, speels.
 • Een topcoach die op een zeer creatieve, zachte en toch resultaatgerichte en down to earth manier me snelheid laat pakken.

Jorden d'Hulster

Coach, trainer, ondernemer
- Elevate me

”Ik ging zelfzeker het webinar in en had een fantastische verkoop”

Ik zocht hulp bij de voorbereiding van mijn eerste online voorstelling van mijn activiteit naar het wijde publiek toe: Het vinden van de juiste accenten, wat wel en niet vertellen.

Veerle was een ware bron van rust en focus.

 • Het directe resultaat was dat ik zelfzeker het webinar inging
 • en dat ik een fantastische verkoop had die avond (x3!).
 • Op lange termijn val ik terug op alle tips die er waren en neem ik vooral eerst de tijd om bij mezelf te komen op het moment dat ik een volgend webinar voorbereid.

Heerlijk vond ik het om met Veerle samen te werken!
Ze bracht rust van bij het begin van de sessie, kon mijn zinnen heel mooi herformuleren, haar aandacht voor mij was compleet en ze bracht heel veel nuttige tips en inzichten.

Veerle is een hele lieve warme attentieve coach die je laat landen bij jezelf.
Een prachtige ondersteuner met veel inzichten in hoe klanten reageren en hoe je een verkoopsgesprek kan voeren vanuit jezelf.”

Nele Descheemaecker

Hypnotherapeut & mindset coach
- Hypno in a Box

”Veerle heeft mij geweldig geholpen om tot de kern van mijn werk te komen en dat ook in de wereld neer te zetten.”

Veerle is ontzettend rustig, straalt zelfvertrouwen uit en laat je merken dat ze precies weet wat ze doet. Ze heeft mij geweldig geholpen om tot de kern van mijn werk te komen en dat ook in de wereld neer te zetten. Ze hielp mij om mijn zichtbaarheid daarmee te vergroten.

Naast mijn zakelijke ontwikkeling, is zij ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling onvoorstelbaar kundig. Ze is geen onderwerp uit de weg gegaan. Luistert intensief en weet je tot de kern van je eigenlijke vraag of behoefte te brengen. Waar ik soms met onrust en verwarring het gesprek inging, creëerde zij overzicht, transparantie en perspectief.

Ik vond direct de samenwerking al heel prettig en succesvol.
En elke keer is het een helende ervaring!

 • Ik ervaar meer rust in mijn denken, zelfreflectie,
  heling waar ik dat nog nodig heb/had.
 • Bij het herschrijven van teksten van mijn website had ik andere woorden en zinnen dan voorheen.
 • Ook zelfvertrouwen, staan voor mijzelf, weten waar ik van ben (en ook vooral niet)….

Veerle brengt een hoge kwaliteit in haar werk mee. Dat is precies zoals ik ook in mijn werk sta. Voor minder doen we het niet. Dat is voor mij een feest van herkenning: ik ben dus niet de enige die dat belangrijk vind en ik vind het heel fijn dat ik dus ook met een hoogwaardige kwaliteit te maken mag krijgen voor mijn eigen ontwikkeling.”

Esther Uitman - Van der Leest

Adviespartner bij veranderingsprocessen
- L'Estro Armonico

”Ik sprankel weer meer, voel weer een flow en ervaar meer daadkracht”

“Er was zoveel dat ik probeerde en online cursussen die ik volgde en die tips hield ik dan even vol en dan liet ik het weer maar waaien. Ik zag door de bomen het bos niet meer.
Eigenlijk worstelde ik al 5 jaar met “hoe kan ik mijn authenticiteit bewaren?” zodat ik energie krijg uit mijn werk.

Als ik het coachingstraject met Veerle niet was aangegaan was ik blijven twijfelen en misschien zelfs gestopt met mijn zaak want dat speelde wel omdat het me zoveel energie kostte.

Nu sprankel ik weer meer en ben meer tevreden met mijzelf. Ik ben meer content met hoe ik de dingen aanpak, zie en voel weer een flow, heb meer daadkracht.

Ik heb mijn Facebook en LinkedIn pagina aangepast en krijg meer connectieverzoeken.

Ik ervaar Veerle als diepgaand en verfrissend.  De ideale combinatie van rust en zachtheid met humor en sprankel, van diepe empathie met daadkracht en deskundigheid. Zij voelt heel goed aan wat je nodig hebt, waar jouw pijnpunten en groeipotentieel liggen.

Blijf hier niet mee zitten, denk niet dat je dit als coach zelf kan aanpakken maar zoek voor jouzelf een coach zoals Veerle. Je weet niet wat er mogelijk is als je dit doet 😊

Annick Boeykens

Loopbaancoach & Mindfulness Trainer
- The Keystone

”Echt een aanrader voor wie graag meer in verbinding wil staan met zichzelf!”

“Onlangs had ik een afspraak ingeboekt bij Veerle voor een sessie die zou gaan rond het ontdekken en het in contact komen met het innerlijk kind.

Ik wilde onderwerpen bespreekbaar maken en Veerle is iemand waarbij ik me vertrouwd voel om dit te doen. Ze laat de ruimte voor wat komt en niet komt en ik ga graag met haar op pad.

Vooraf wist ik niet zo goed waar ik aan zou beginnen maar dat werd des te duidelijker wanneer de sessie van start ging. Veerle legde alles zeer duidelijk uit waardoor ik gedurende de hele sessie goed op de hoogte was van wat er ging komen. De oefening was voor mij zeker een eye opener en werd zeer goed – stapsgewijs – gebracht.

De sessie heeft mij rustiger gemaakt en doen beseffen dat, op een moment van struggle, ik eigenlijk genoeg ben om op terug te vallen. Het doet me minder alleen voelen en meer gesteund – door mezelf.
Het bracht en brengt me dichterbij mezelf.
Ik voel me ook meer verbonden met het verleden. Als we de samenwerking niet waren aangegaan, zou het verleden meer iets zijn dat op een verre en floue afstand staat. Ik zou er veel minder voeling mee hebben en het niet gebruiken als mogelijke hulpbron.

En ook al gaat het over een gevoelig thema waarin openheid heel belangrijk is, op elk moment had ik vertrouwen in het proces dankzij de begeleiding van Veerle. Van het begin tot het einde voelde ik mij op mijn gemak en zorgde ze ervoor dat er ruimte was voor alles.

Echt een aanrader voor wie graag meer in verbinding wil staan met zichzelf!”
Er valt nog zo veel te ontdekken en Veerle is de juiste persoon om hiermee op ontdekkingstocht te gaan. Goedlachs, open, bekommerd, met pit 🙂 en vertrouwd.”

Matthias Cabus

Jongerenbegeleider

"Ik kan mijn grenzen gemakkelijker aangeven en ben minder hard voor mezelf”

Ik wilde balans vinden tussen werk/ privé;
Ik kon nog weinig rust vinden, voelde me uitgeput en gestresseerd.

 • Ik ervaar nu meer rust.
 • Ik kan mijn grenzen gemakkelijker aangeven en ben minder hard voor mezelf.
 • Er is bewustwording over mezelf, mijn patronen en groeimogelijkheden.
 • Ik heb ook bepaalde thema’s meer een plek kunnen geven (dyslexie en dyscalculie).

Het was een opluchting om er met iemand over te kunnen praten en aan te werken, maar ook om te voelen in mijn lichaam dat zaken op zijn plek vallen.
Daarnaast is het ook goed voor mijn relaties op persoonlijk en werkvlak. Ik sta weer sterker in mijn schoenen.

Via mijn netwerk had ik al veel al positieve dinges gehoord over Veerle.
Ze is heel open, geeft rust en vertrouwen en is een zeer goede coach. Iemand die van in een eerste contact aanvoelt als oordeelloos, wat een heel fijn en open gevoel geeft.
Ze is een zacht, warm en aangenaam persoon die je stappen laat zetten volgens je eigen tempo en waar je veel van kan leren.”

Yana

Recruitment Professional

Ik zou zeker aanraden om met Veerle te werken indien je een coach zoekt die enerzijds kan werken op interne hindernissen die optimale visibiliteit nog belemmeren, en die anderzijds jou kan begeleiden om jouw online marketingplan aan te scherpen.”

“Ik zat wat vast op marketing vlak en doordat ik alles alleen deed zat ik soms vast in mijn eigen opties: doelgroep vastleggen – thema’s aflijnen – tips & tricks.

Ik wilde graag sparren met iemand die me in online marketing de nodige tools kon aanreiken / mijn plan zou aanscherpen maar tegelijk ook op persoonlijke hindernissen zou werken.

De samenwerking met Veerle liet me doelgerichter te werk gaan. Het bracht me meer duidelijkheid en concrete werkmaterialen.
Naast quick wins (LinkedIn e.d.) voel ik me “vrijer” om persoonlijker aan marketing te doen.

Ik kan nu ook innerlijke obstakels meer loslaten.

Veerle begeleidt het proces goed en houdt me bij de les.
Ik ervaar haar als zachtaardig, rustig, behulpzaam en gepassioneerd in wat ze doet.

Bovendien is er flexibiliteit om binnen een sessie verschillende topics aan te boren (meditatie, brainstormen, pure coaching, etc.).

Ik zou zeker aanraden om met Veerle te werken indien je een coach zoekt die enerzijds kan werken op interne hindernissen die optimale visibiliteit nog belemmeren, en die anderzijds jou kan begeleiden om jouw online marketingplan aan te scherpen.”

Katrien

Executive Coach

Veerle bezit een unieke mix: inhoudelijke expertise, HSP, doorbraakcoach.
Open minded, non judging, betrokken, iemand bij wie je helemaal jezelf kunt zijn, topcoach.

“Ik wilde graag dat mijn marketing vlotter zou lopen. Het voelde vaak nog teveel als ‘moeten’ of als een struggle.
Ik was teveel tijd kwijt om bvb een post te schrijven, twijfelde of het allemaal wel goed genoeg was.

Door de samenwerking met Veerle voel ik vertrouwen, meer rust, meer durf als ik ‘aan marketing doe’. En ik begin het steeds leuker te vinden.
Ik vind het al super dat ik me meer en meer amuseer met marketing, dat ik sneller uit de momenten geraak waarop het niet stroomt, dat ik ook meer durf ‘toe te geven’ aan die mindere momenten van weinig inspiratie waardoor ik er minder op blokkeer.

Als ik die samenwerking niet was aangegaan had ik al deze fun en groeimomenten moeten missen die ik nu al beleefd heb 😊. Zou echt zonde zijn…

Ik voel mij op mijn gemak bij Veerle en ik ben overtuigd van haar expertise. De manier waarop zij marketing voert vind ik heel inspirerend (walk your talk).

Ze bezit een unieke mix: inhoudelijke expertise, HSP, doorbraakcoach.
Open minded, non judging, betrokken, iemand bij wie je helemaal jezelf kunt zijn, topcoach.

Aan iemand die met hetzelfde probleem worstelt zou ik zeggen dat ik dat heel erg herken, dat het niks is om je voor te schamen (wat ik wel eens deed) en dat ik enorm blij ben dat ik de stap gezet heb om mij door Veerle te laten begeleiden om meer ease en fun in mijn marketing te krijgen.”

Elisa

Structuur & Accountabiliy Coach

Mijn missie is nu super duidelijk, ik voel die tot in de toppen van mijn tenen waardoor ik veel meer positieve energie ervaar

“Ik zat was vast met mijn marketing plan en wou graag hier een boost in krijgen.  Ik kreeg niet zo veel interactie op mijn posts waardoor minder zichtbaarheid dan ik wou.

Ik ervaar de samenwerking met Veerle als super positief. Ik voel alles nu veel meer vanuit mijn hart stromen. Telkens als ik posts schrijf kan ik nu vanuit dat gevoel schrijven en dat loopt zoveel mooier en zonder moeite.

Mijn missie is nu super duidelijk, ik voel die tot in de toppen van mijn tenen waardoor ik veel meer positieve energie ervaar bij mijn werk. Het stroomt vanzelf.

Ik heb terug een boost in mijn energieniveau gekregen om met mijn missie aan de slag te gaan. Ik kan het nu nog meer vanuit mijn hart laten stromen waardoor het allemaal veel makkelijker gaat. Het is nu echt een samenspel van hart en hoofd ipv alleen maar vanuit het hoofd bedenken.

Door meer af te wisselen in het type posts krijg ik op bepaalde posts nu veel meer reactie en daardoor ook meer views.

Veerle straalt en je voelt de balans die er aanwezig is. Ze faciliteert dat jij ook vanuit je hart kunt werken zonder dat je aan allerlei regeltjes moet voldoen. Je voelt je eigen passie terug stromen.”

Patricia

Coach in Veerkrachtig Leiderschap

Ze geeft het gevoel dat ze me “ziet, hoort en voelt”.
Dat creëert een open en vertrouwelijk leerklimaat.

“Veerle houdt als coach goed en liefdevol het proces in handen; de manier waarop ze actie “vastklikt” en dit al zo snel mogelijk tracht te installeren is super.

Haar meditatie visualisatie oefeningen zijn top, echt haar sterkte.

Ik ervaarde rust en vertrouwen, wat maakte dat ik me kon overgeven om het proces aan haar toe te vertrouwen.

Ze geeft het gevoel dat ze me “ziet, hoort en voelt”.
Dat creëert een open en vertrouwelijk leerklimaat. 

Voor mij is het doel van de coaching bereikt; waar ik vast zat in een “cirkel”, is opengebroken.”

Chris

Loopbaanbegeleider

Zonder de coaching was ik mezelf klein blijven houden, waardoor ik mijn eigen ding niet zou kunnen doen.

“Ik koos voor Veerle om wille van de combinatie zachtaardig en daadkrachtig.
Vooral de ruimte, en het zachtaardige, vertrouwde is voor mij een grote meerwaarde. Veerle heeft veel geduld, ze laat echt ruimte en opening voor mij om tot antwoorden te komen. Ze vraagt door, laat niets liggen. Aangenaam.
Voelt heel veilig. Vertrouwd is het woord dat blijft opkomen.

Zonder de coaching was ik mezelf klein blijven houden, hield ik te veel rekening houden met wat anderen zeggen/denken, waardoor ik mijn eigen ding niet zou kunnen doen : Datgene uitdragen wat ik echt in de wereld wil zetten.

Ik sta nu steviger voor mezelf. Ik kan onafhankelijk beslissingen maken.

Tegen iemand die met hetzelfde probleem worstelt zou ik zeggen dat er mogelijkheden zijn om je hiervan los te koppelen. En dat enkele sessies al een grote shift teweeg kunnen brengen.”

Sophia

Apothekeres