Klanten vertellen

”Ik ben in 1 jaar enorm gegroeid”

“Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde ik zoveel warmte en licht. Ik moest niet twijfelen. Wij als sensitieve mensen voelen dit feilloos aan.
Een goede energie kan je echt zien. Veerle straalt.

Doorheen het traject moet je je wel helemaal openstellen en dat is niet altijd evident, met ons egootje. Maar Veerle heeft alle begrip voor jouw unieke persoonlijkheid, karakter en tekorten. Ze voelt ook heel veel aan, zelf achter een scherm en dat is straf. Ze is gevoelig maar ook zeer objectief, rationeel en professioneel. En dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken.

Ze kent ook heel veel mensen en reikt je de juiste contacten aan. Voor ieder probleem is er voor Veerle een oplossing en dat gebeurt dan ook snel. Geen tijd om bij de pakken te blijven zitten. In noodgeval maakt ze zelfs tijd voor jou. Ik voel me oprecht gesteund door haar. Ik ben in 1 jaar tijd enorm gegroeid en dat is mede ook aan Veerle te danken.

Je kan het niet alleen !! "When women support each other, incredible things happens." Veerle deze quote is voor jou. 🙏 Héél dankbaar dat ik jou ontmoet en gevonden heb.

Ik raad Veerle absoluut aan iedereen aan. TOPDAME. TOPERVARING. Zelf ben ik terug een jaartraject gestart. Dus heel tevreden. Ik zou zeggen aan iedereen die dit leest: DOEN ! 🙂"

Annelore Desmet

Glamour & Boudoir Fotografe
- Leave The Light On

”Balans tussen mij gehoord voelen en gechallenged worden”

Ik hield mezelf tegen om me in de wereld te zetten. Voluit mezelf te tonen. Ik kwam niet in beweging. Had allerlei obstakels die ik verzon.

De samenwerking met Veerle bracht me meer helderheid in wat ik echt wil.

Ze benoemt heel treffende en to the point dingen op een zachte manier.

Nadat ik even met Veerle in gesprek ging voelde ik: dit is de Marie Kondo van de mind. Ze schept echt orde in je hoofd zodat je meer rust ervaart en helderheid krijgt.

Veerle is een vlotte, sensitieve en daadkrachtige coach die meteen de dingen vastheeft, benoemt en aanpakt. Ze voelt precies waar jij zit in je proces en ze kan je met zachte stevige hand begeleiden naar jouw doelen."

Anja Caerts

Lifecoach
- Anja Caerts Coaching

”Meer rust in mijn hoofd, maar stiekem ook een beetje meer zelfliefde.”

Ik ervaar de samenwerking met Veerle als fantastisch. Ze luistert, denkt mee in oplossingen, helpt mijn grote doelen waar ik angst van heb omzetten naar concrete kleine hapbare doelen met meteen een eerste aanzet en deadline; zodat ik dit zeker niet links laat liggen.

Veerle doet me goed voelen en geeft me dat steuntje in de rug dat ik soms nodig heb. Ze laat mij trots zijn op wat ik al heb bereikt en mijn toekomstige plannen.

Ik had soms wat negatieve gedachten, tijdsgebrek en schrik dat iets niet goed zou overkomen, daarom durfde ik niet altijd doen.

Er is nu structuur, helder, doordacht en met de juiste doelstelling.

Veerle komt misschien soms timide over maar heeft heel veel kennis. Onderschat haar diepe ijsberg dus niet! Ze is een luisterend oor met concrete acties.

Bij heel veel coaches merk ik namelijk dat ze blijven vragen stellen, en dat voelt dan ongemakkelijk aan, en je blijft dan zo verder nadenken en belandt in een spiraal. Ik was altijd heel blij en opgelucht dat we to the point knopen doorhakten, wat voor mij weer zorgde dat ik kon ademhalen.

Valerie Picard

Marketing Strateeg
- That's Called Strategy

”Ik groei, en mijn bedrijf ook. Mede dankzij hogere prijzen, afgestemd op mijn energiebalans.”

De gemiddelde coach gaat uit van een 40-urenweek of meer, maar dat is voor mij energetisch niet haalbaar.

Ik had het gevoel dat ik niet zo veel kan presteren als een doorsnee persoon en daarom misschien niet geschikt zou zijn voor het ondernemerschap. Ik heb last van vermoeidheid, door heel veel indrukken en invloeden en het niet willen onderdoen voor anderen in deze prestatie/prestigegerichte maatschappij.

Veerle heeft me doen inzien dat ik niet hoef in te boeten door mijn hooggevoeligheid, maar dat ik van daaruit kan vertrekken om mijn business op te bouwen.

De bijzondere aandacht voor hooggevoeligheid en energiebalans maakte dat ze er bij mij bovenuit sprong ten opzichte van andere coaches die puur met het business gedeelte bezig zijn.

Veerle voelt me heel goed aan en weet de vinger op de wonde te leggen bv. Als ik met iets zat, kon zij dat zo aanvoelen en dan was het aan mij om te benoemen.

De coaching met Veerle brengt me:

 • nieuwe inzichten zowel over m’n business als over mezelf
 • meer zelfvertrouwen,
 • durven vooruit gaan met bepaalde zaken (bv Instagram, hogere prijzen afgestemd op mn energiebalans)
 • dat ik niet ter plaatse blijven trappelen. Daar waar ik met twijfels zat over bepaalde zaken, heeft zij in mijn beslissing de doorslag gegeven.

Veerle is een goedlachse, rustige vrouw die mensen op haar gemak kan stellen en die als HSP’er de klant zeer goed aanvoelt."

Sofie Pauwels

Interieuroplossingen voor HSP, mensen met autisme en sensorische uitdagingen
- HUS design

”Ik spreek nu voor groepen van 8 tot 20 personen en ik kan hierin volledig mezelf zijn.”

Ik ervaar meer rust als trainer en als spreker, waar ik eerder stress ervaarde. Ik spreek nu voor groepen van 8 tot 20 personen en ik kan hierin volledig mezelf zijn. Ook wanneer er weerstand of vragen komen kan ik hier op een zeer verbindende manier mee omgaan.

Ik heb de afgelopen jaren zeer veel (en nog altijd) geïnvesteerd in opleidingen, kennis en vaardigheden. Voor mij was het tijd om uit de start-up schoenen te groeien en door te groeien naar een scale up. Ik wilde mijn businessstrategie op punt stellen zodat ik in de wereld kan zetten wat ik echt wil.

 • Veerle houdt me goed bij de les, geeft me duidelijke spiegels en zorgt dat alles concreet wordt zodat ik verder kan.
 • Ze is zacht, grappig, goedlachs, resultaatgericht, no nonsense, een doorzetter en een gunner, speels.
 • Een topcoach die op een zeer creatieve, zachte en toch resultaatgerichte en down to earth manier me snelheid laat pakken.

Jorden d'Hulster

Coach, trainer, ondernemer
- Elevate me

”Ik ging zelfzeker het webinar in en had een fantastische verkoop”

Ik zocht hulp bij de voorbereiding van mijn eerste online voorstelling van mijn activiteit naar het wijde publiek toe: Het vinden van de juiste accenten, wat wel en niet vertellen.

Veerle was een ware bron van rust en focus.

 • Het directe resultaat was dat ik zelfzeker het webinar inging
 • en dat ik een fantastische verkoop had die avond (x3!).
 • Op lange termijn val ik terug op alle tips die er waren en neem ik vooral eerst de tijd om bij mezelf te komen op het moment dat ik een volgend webinar voorbereid.

Heerlijk vond ik het om met Veerle samen te werken!
Ze bracht rust van bij het begin van de sessie, kon mijn zinnen heel mooi herformuleren, haar aandacht voor mij was compleet en ze bracht heel veel nuttige tips en inzichten.

Veerle is een hele lieve warme attentieve coach die je laat landen bij jezelf.
Een prachtige ondersteuner met veel inzichten in hoe klanten reageren en hoe je een verkoopsgesprek kan voeren vanuit jezelf.”

Nele Descheemaecker

Hypnotherapeut & mindset coach
- Hypno in a Box

”Veerle heeft mij geweldig geholpen om tot de kern van mijn werk te komen en dat ook in de wereld neer te zetten.”

Veerle is ontzettend rustig, straalt zelfvertrouwen uit en laat je merken dat ze precies weet wat ze doet. Ze heeft mij geweldig geholpen om tot de kern van mijn werk te komen en dat ook in de wereld neer te zetten. Ze hielp mij om mijn zichtbaarheid daarmee te vergroten.

Naast mijn zakelijke ontwikkeling, is zij ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling onvoorstelbaar kundig. Ze is geen onderwerp uit de weg gegaan. Luistert intensief en weet je tot de kern van je eigenlijke vraag of behoefte te brengen. Waar ik soms met onrust en verwarring het gesprek inging, creëerde zij overzicht, transparantie en perspectief.

Ik vond direct de samenwerking al heel prettig en succesvol.
En elke keer is het een helende ervaring!

 • Ik ervaar meer rust in mijn denken, zelfreflectie,
  heling waar ik dat nog nodig heb/had.
 • Bij het herschrijven van teksten van mijn website had ik andere woorden en zinnen dan voorheen.
 • Ook zelfvertrouwen, staan voor mijzelf, weten waar ik van ben (en ook vooral niet)….

Veerle brengt een hoge kwaliteit in haar werk mee. Dat is precies zoals ik ook in mijn werk sta. Voor minder doen we het niet. Dat is voor mij een feest van herkenning: ik ben dus niet de enige die dat belangrijk vind en ik vind het heel fijn dat ik dus ook met een hoogwaardige kwaliteit te maken mag krijgen voor mijn eigen ontwikkeling.”

Esther Uitman - Van der Leest

Adviespartner bij veranderingsprocessen
- L'Estro Armonico

”Ik sprankel weer meer, voel weer een flow en ervaar meer daadkracht”

“Er was zoveel dat ik probeerde en online cursussen die ik volgde en die tips hield ik dan even vol en dan liet ik het weer maar waaien. Ik zag door de bomen het bos niet meer.
Eigenlijk worstelde ik al 5 jaar met “hoe kan ik mijn authenticiteit bewaren?” zodat ik energie krijg uit mijn werk.

Als ik het coachingstraject met Veerle niet was aangegaan was ik blijven twijfelen en misschien zelfs gestopt met mijn zaak want dat speelde wel omdat het me zoveel energie kostte.

Nu sprankel ik weer meer en ben meer tevreden met mijzelf. Ik ben meer content met hoe ik de dingen aanpak, zie en voel weer een flow, heb meer daadkracht.

Ik heb mijn Facebook en LinkedIn pagina aangepast en krijg meer connectieverzoeken.

Ik ervaar Veerle als diepgaand en verfrissend.  De ideale combinatie van rust en zachtheid met humor en sprankel, van diepe empathie met daadkracht en deskundigheid. Zij voelt heel goed aan wat je nodig hebt, waar jouw pijnpunten en groeipotentieel liggen.

Blijf hier niet mee zitten, denk niet dat je dit als coach zelf kan aanpakken maar zoek voor jouzelf een coach zoals Veerle. Je weet niet wat er mogelijk is als je dit doet 😊

Annick Boeykens

Loopbaancoach & Mindfulness Trainer
- The Keystone

”Echt een aanrader voor wie graag meer in verbinding wil staan met zichzelf!”

“Ik wilde onderwerpen bespreekbaar maken en Veerle is iemand waarbij ik me vertrouwd voel om dit te doen. Ze laat de ruimte voor wat komt en niet komt en ik ga graag met haar op pad.

De coaching heeft mij rustiger gemaakt en doen beseffen dat, op een moment van struggle, ik eigenlijk genoeg ben om op terug te vallen. Het doet me minder alleen voelen en meer gesteund – door mezelf.
Het bracht en brengt me dichterbij mezelf.
Ik voel me ook meer verbonden met het verleden. Als we de samenwerking niet waren aangegaan, zou het verleden meer iets zijn dat op een verre en floue afstand staat. Ik zou er veel minder voeling mee hebben en het niet gebruiken als mogelijke hulpbron.

En ook al gaat het over een gevoelig thema waarin openheid heel belangrijk is, op elk moment had ik vertrouwen in het proces dankzij de begeleiding van Veerle. Van het begin tot het einde voelde ik mij op mijn gemak en zorgde ze ervoor dat er ruimte was voor alles.

Echt een aanrader voor wie graag meer in verbinding wil staan met zichzelf!”
Er valt nog zo veel te ontdekken en Veerle is de juiste persoon om hiermee op ontdekkingstocht te gaan. Goedlachs, open, bekommerd, met pit 🙂 en vertrouwd.”

Matthias Cabus

Jongerenbegeleider

”De begeleiding met Veerle gaat echt zovéél dieper dan dat ik op mijn eentje zou kunnen bereiken"

“Na een relatiebreuk wilde ik actief aan de slag gaan met innerlijk kind heling.

Veerle haar geduld, open mindset en het feit dat alles er mag zijn vind ik echt heel fijn, samen met het vele inchecken naar mijn veiligheid, iets waarvan ik op voorhand had aangegeven dat ik dat enorm belangrijk vind.

Ze gaat ook écht mee in de oefeningen en doet actief mee met jou, i.p.v. je enkel passief te begeleiden.

Ik weet niet hoe het zit bij jou, maar ik merk dat ik zelf elke keer trek naar hulpverleners die iets moederlijks hebben. Die zachtheid uitstralen maar me ook eerlijk zeggen waar het op staat.

Elke sessie opnieuw begeleid ze mij steeds met heel veel passie, zachtheid en liefde. Zalig om te ervaren en ik merk dat het me ook echt al ver gebracht heeft.

 • We hebben ontdekt wie er achter mijn pijn zit en dat ik die pijn van die persoon mag teruggeven en mag loslaten. Dat bracht rust.
 • Ik kom meer voor mezelf op terwijl ik dit anders had laten vallen, uit angst om moeilijk gevonden te worden.
 • En ik stel duidelijkere grenzen, iets wat ik vanuit mijn kindertijd enorm moeilijk vind.

Kortom, ik vind Veerle dus echt een aanrader.”

Nikki Nilsen

Auteur zelfzorg na burn-out

Er is gekozen voor een manier die bij mij past en mij minder energie kost.

“Ik wilde blijven groeien zowel persoonlijk als op business vlak.

Er was tijdsgebrek door mijn zwangerschap, gezin, verbouwingen en de combinatie van 2 jobs.

In de samenwerking met Veerle voel ik mij gehoord en gezien. Er wordt gekeken naar wat er momenteel past voor mij, zonder teveel druk op te leggen. Dit voelt zeer aangenaam en geeft me meer rust in mijn dagelijkse leven.

 • Ik ben meer zichtbaar en
 • voel me steeds comfortabeler bij het voeren van gesprekken omtrent mijn bedrijf.
 • Er is meer rust en vertrouwen.
 • Ik heb 1 traject verkocht tijdens mijn zwangerschap en al 2 voor na mijn bevalling.
  Er komen nog nieuwe aanvragen binnen.

Veerle is een warm persoon, die luistert en zoekt naar wat bij jou als klant past. Ze probeert niet haar manier van werken op te dringen, maar er wordt gezocht naar een manier die het best werkt bij mij als klant.

Mieke

Kinesitherapeute en Pijn Reset Coach

"Ik vond innerlijke rust, contact met innerlijke flow en vertrouwen in mezelf. ”

"Ik worstelde met onduidelijkheid over een project; hoe ik het concreet kon maken en in de wereld zetten.
Door 4 coachings ben ik tot bepaalde beslissingen gekomen, dicht bij mezelf.

Ik vond innerlijke rust, contact met innerlijke flow en vertrouwen in mezelf.
Die kon ik inzetten in mijn dagdagelijks leven en in mijn project search.
Op de langere termijn neem ik die innerlijke rust mee als referentiepunt.

Veerle kan met verwondering en welgemeende interesse iemand invoelen en weergeven. Ze is zeer betrokken, met respect voor wat er zich ontvouwt, en laat je niet weglopen van je voelen. Ze is iemand die heel scherp kan waarnemen en laat je goed contact maken met jezelf."

Jonas

Marketing & Business Development

"Ik kan mijn grenzen gemakkelijker aangeven en ben minder hard voor mezelf”

Ik wilde balans vinden tussen werk/ privé;
Ik kon nog weinig rust vinden, voelde me uitgeput en gestresseerd.

 • Ik ervaar nu meer rust.
 • Ik kan mijn grenzen gemakkelijker aangeven en ben minder hard voor mezelf.
 • Er is bewustwording over mezelf, mijn patronen en groeimogelijkheden.
 • Ik heb ook bepaalde thema’s meer een plek kunnen geven (dyslexie en dyscalculie).

Het was een opluchting om er met iemand over te kunnen praten en aan te werken, maar ook om te voelen in mijn lichaam dat zaken op zijn plek vallen.
Daarnaast is het ook goed voor mijn relaties op persoonlijk en werkvlak. Ik sta weer sterker in mijn schoenen.

Via mijn netwerk had ik al veel al positieve dinges gehoord over Veerle.
Ze is heel open, geeft rust en vertrouwen en is een zeer goede coach. Iemand die van in een eerste contact aanvoelt als oordeelloos, wat een heel fijn en open gevoel geeft.
Ze is een zacht, warm en aangenaam persoon die je stappen laat zetten volgens je eigen tempo en waar je veel van kan leren.”

Yana

Recruitment Professional

"Ik zou zeker aanraden om met Veerle te werken indien je een coach zoekt die enerzijds kan werken op interne hindernissen die optimale visibiliteit nog belemmeren, en die anderzijds jou kan begeleiden om jouw online marketingplan aan te scherpen.”

“Ik zat wat vast op marketing vlak en doordat ik alles alleen deed zat ik soms vast in mijn eigen opties: doelgroep vastleggen – thema’s aflijnen – tips & tricks.

Ik wilde graag sparren met iemand die me in online marketing de nodige tools kon aanreiken / mijn plan zou aanscherpen maar tegelijk ook op persoonlijke hindernissen zou werken.

De samenwerking met Veerle liet me doelgerichter te werk gaan. Het bracht me meer duidelijkheid en concrete werkmaterialen.
Naast quick wins (LinkedIn e.d.) voel ik me “vrijer” om persoonlijker aan marketing te doen.

Ik kan nu ook innerlijke obstakels meer loslaten.

Veerle begeleidt het proces goed en houdt me bij de les.
Ik ervaar haar als zachtaardig, rustig, behulpzaam en gepassioneerd in wat ze doet.

Bovendien is er flexibiliteit om binnen een sessie verschillende topics aan te boren (meditatie, brainstormen, pure coaching, etc.).

Ik zou zeker aanraden om met Veerle te werken indien je een coach zoekt die enerzijds kan werken op interne hindernissen die optimale visibiliteit nog belemmeren, en die anderzijds jou kan begeleiden om jouw online marketingplan aan te scherpen.”

Katrien

Executive Coach

Veerle bezit een unieke mix: inhoudelijke expertise, HSP, doorbraakcoach.
Open minded, non judging, betrokken, iemand bij wie je helemaal jezelf kunt zijn, topcoach.

“Ik wilde graag dat mijn marketing vlotter zou lopen. Het voelde vaak nog teveel als ‘moeten’ of als een struggle.
Ik was teveel tijd kwijt om bvb een post te schrijven, twijfelde of het allemaal wel goed genoeg was.

Door de samenwerking met Veerle voel ik vertrouwen, meer rust, meer durf als ik ‘aan marketing doe’. En ik begin het steeds leuker te vinden.
Ik vind het al super dat ik me meer en meer amuseer met marketing, dat ik sneller uit de momenten geraak waarop het niet stroomt, dat ik ook meer durf ‘toe te geven’ aan die mindere momenten van weinig inspiratie waardoor ik er minder op blokkeer.

Als ik die samenwerking niet was aangegaan had ik al deze fun en groeimomenten moeten missen die ik nu al beleefd heb 😊. Zou echt zonde zijn…

Ik voel mij op mijn gemak bij Veerle en ik ben overtuigd van haar expertise. De manier waarop zij marketing voert vind ik heel inspirerend (walk your talk).

Ze bezit een unieke mix: inhoudelijke expertise, HSP, doorbraakcoach.
Open minded, non judging, betrokken, iemand bij wie je helemaal jezelf kunt zijn, topcoach.

Aan iemand die met hetzelfde probleem worstelt zou ik zeggen dat ik dat heel erg herken, dat het niks is om je voor te schamen (wat ik wel eens deed) en dat ik enorm blij ben dat ik de stap gezet heb om mij door Veerle te laten begeleiden om meer ease en fun in mijn marketing te krijgen.”

Elisa

Structuur & Accountabiliy Coach

Mijn missie is nu super duidelijk, ik voel die tot in de toppen van mijn tenen waardoor ik veel meer positieve energie ervaar

“Ik zat was vast met mijn marketing plan en wou graag hier een boost in krijgen.  Ik kreeg niet zo veel interactie op mijn posts waardoor minder zichtbaarheid dan ik wou.

Ik ervaar de samenwerking met Veerle als super positief. Ik voel alles nu veel meer vanuit mijn hart stromen. Telkens als ik posts schrijf kan ik nu vanuit dat gevoel schrijven en dat loopt zoveel mooier en zonder moeite.

Mijn missie is nu super duidelijk, ik voel die tot in de toppen van mijn tenen waardoor ik veel meer positieve energie ervaar bij mijn werk. Het stroomt vanzelf.

Ik heb terug een boost in mijn energieniveau gekregen om met mijn missie aan de slag te gaan. Ik kan het nu nog meer vanuit mijn hart laten stromen waardoor het allemaal veel makkelijker gaat. Het is nu echt een samenspel van hart en hoofd ipv alleen maar vanuit het hoofd bedenken.

Door meer af te wisselen in het type posts krijg ik op bepaalde posts nu veel meer reactie en daardoor ook meer views.

Veerle straalt en je voelt de balans die er aanwezig is. Ze faciliteert dat jij ook vanuit je hart kunt werken zonder dat je aan allerlei regeltjes moet voldoen. Je voelt je eigen passie terug stromen.”

Patricia

Coach in Veerkrachtig Leiderschap

Ze geeft het gevoel dat ze me “ziet, hoort en voelt”.
Dat creëert een open en vertrouwelijk leerklimaat.

“Veerle houdt als coach goed en liefdevol het proces in handen; de manier waarop ze actie “vastklikt” en dit al zo snel mogelijk tracht te installeren is super.

Haar meditatie visualisatie oefeningen zijn top, echt haar sterkte.

Ik ervaarde rust en vertrouwen, wat maakte dat ik me kon overgeven om het proces aan haar toe te vertrouwen.

Ze geeft het gevoel dat ze me “ziet, hoort en voelt”.
Dat creëert een open en vertrouwelijk leerklimaat. 

Voor mij is het doel van de coaching bereikt; waar ik vast zat in een “cirkel”, is opengebroken.”

Chris

Loopbaanbegeleider

Zonder de coaching was ik mezelf klein blijven houden, waardoor ik mijn eigen ding niet zou kunnen doen.

“Ik koos voor Veerle om wille van de combinatie zachtaardig en daadkrachtig.
Vooral de ruimte, en het zachtaardige, vertrouwde is voor mij een grote meerwaarde. Veerle heeft veel geduld, ze laat echt ruimte en opening voor mij om tot antwoorden te komen. Ze vraagt door, laat niets liggen. Aangenaam.
Voelt heel veilig. Vertrouwd is het woord dat blijft opkomen.

Zonder de coaching was ik mezelf klein blijven houden, hield ik te veel rekening houden met wat anderen zeggen/denken, waardoor ik mijn eigen ding niet zou kunnen doen : Datgene uitdragen wat ik echt in de wereld wil zetten.

Ik sta nu steviger voor mezelf. Ik kan onafhankelijk beslissingen maken.

Tegen iemand die met hetzelfde probleem worstelt zou ik zeggen dat er mogelijkheden zijn om je hiervan los te koppelen. En dat enkele sessies al een grote shift teweeg kunnen brengen.”

Sophia

Apothekeres

Interesse in individuele coaching?

Wil je jouw groei verder in handen nemen?
Ondernemen op jouw eigen manier en eigen tempo, de balans in je werk en je leven herstellen?
Meer mensen bereiken en een positieve impact maken maar ondertussen ook zorg dragen voor jezelf en je energie?

Let's chat! Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. We bespreken waar je graag verandering in wilt, ik vertel hoe ik je daarin kan ondersteunen en beantwoord eventuele vragen die je hebt.

Daarna besluit je of het goed voelt en of je met mij als coach verder wilt.

Wees welkom!